Opetus Pukinmäen taidekouluissa syyslukukaudella 2021

Pukinmäen taidekoulujen syyslukukausi alkaa torstaina 2.9. lähiopetuksessa. Maanantain oppilaat aloittavat jo 30.8. Musiikin yksityisoppilaiden kanssa opettajat ovat saattaneet tehdä tästä poikkeavia järjestelyjä.

Noudatathan taidekoulujen ja kaupungin tiloissa seuraavia turvallisuusohjeita:

• Älä tuo sairasta lasta tai tule itse sairaana tunnille. Lieviäkin oireita potevan oppilaan tulee jäädä kotiin.
  • Vältä tarpeetonta oleilua aulatiloissa. Saavu tunnille oikeaan aikaan ja lähde tiloista pois, kun tunti on loppunut.
  • Pese kädet opetuspisteelle saapuessasi ja sieltä poistuessasi. Noudata kunnollista käsihygieniaa sekä yskimis- ja aivastamisohjeita.
  • Jos saatat lasta tunnille, vältä oleilua koulun tiloissa. Mikäli jokin asia aivan välttämättä vaatii koulun sisätiloissa käyntiä, käytä kasvomaskia ja käsihuuhdetta, jota on saatavilla kaikissa omissa toimipisteissämme.
  • Jos olet yli 12-vuotias, käytä kasvomaskia, jos siihen ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän omaa kasvomaskia. Koulu tarjoaa maskeja vain tarvittaessa.
  • Pidä riittävä turvaväli (2 m) muihin oppilaisiin ja opettajiin.

Tutustu huolellisesti myös eri toimipisteiden turvallisuusohjeisiin:

Turvallisuusohjeet kuvataidekoulu (Unikkotie 4)
Turvallisuusohjeet musiikkikoulu (Säveltie 5)
Turvallisuusohjeet sirkuskoulu (Erkki Melartinin tie 2 D)
Turvallisuusohjeet peruskoulutiloissa (Kenttäkuja 12 ja Rajatie 7)

Näillä toimenpiteillä varmistamme, että koulussamme on mahdollisimman turvalliset puitteet taideopinnoille. Tervetuloa syyslukukaudelle kaikki uudet ja vanhat puksulaiset!