PUKSU ART FEST

Puksu Art Fest

Puksu Art Fest on monitaidefestivaali perheille ja kaikille taiteesta ja lastenkulttuurista kiinnostuneille. Luvassa on runsaasti tapahtumia, joissa pääsee nauttimaan elävästä musiikista, sirkuksesta, ilma-akrobatiasta ja teatterista Pukinmäen taidekoulujen eri ikäisten oppilaiden esittämänä. Pukinmäen taidekoulut tunnetaan kuuden eri taiteenalan opettajana, mikä tekee siitä pääkaupunkiseudun monipuolisimman taidekoulun. Taidekouluissa opiskelijat voivat opiskella sirkusta, tanssia, kuvataidetta, sanataidetta, musiikkia ja teatteria.

Puiston valtaavat upeat ilma-akrobatiaesitykset ja siellä voit osallistua lasten kanssa sirkuspolkuun tai erilaisiin työpajoihin, kuten kasvien istuttamiseen. Pukinmäen taidekoulun takapihalla Säveltäjänpuiston reunalla (os. Unikkotie 4) on opiskelijoiden herkullisia leivonnaisia ja kahvia tarjolla kuvataidekoulun oppilaiden teosten ympäröimänä. Pukinmäen sirkuskoulun (os. Erkki Melartinin tie 2 D) pihalla puiston vieressä esiintyy monipuolinen kattaus teatterin ja musiikin opiskelijoita.

Tervetuloa taikapuutarhaan nauttimaan alkavasta kesästä ja lumoavista esityksistä! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoa tapahtumasta päivittyy tälle sivulle.

•••••

Puksu Art Fest is a multi artistic festival for families and anyone interested in art and children’s culture. The festival takes place on 14th and 15th of May in Säveltäjänpuisto. There will be plenty of happenings where you can enjoy live music, circus, aerial acrobatics and theatre performed by Pukinmäki Art Schools students from different age groups. Pukinmäki Art Schools is known for teaching six different art fields which makes it the most diverse art school in the metropolitan area. In the art schools students can study circus, dance, fine art, literature, music and theatre.

Welcome to the magic garden to enjoy the beginning of summer spiced by enchanting performances and joy! The event is free of charge.

More information about the festival will appear to this site.

Kuvaaja: Janica Lönn

Klikkaa kuvaa ja lue lisää saapumisohjeista ja tapahtuman yleisistä ohjeista.

Lauantain aikataulu

Sunnuntain aikataulu