SANATAIDEKOULU

Pukinmäen sanataidekoulu


Sanataiteen opinnot on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille, joka ovat kiinnostuneita kehittämään kielellistä osaamistaan ja päästämään mielikuvituksensa valloilleen. Opetuksessa tutustut erilaisiin tekstityyleihin ja kehityt tarinoiden kertomisessa. Sanataide löytää inspiraationsa ympäröivästä todellisuudesta, kokemuksista, mielikuvituksesta ja leikistä. Pääset käyttämään suomen kieltä monipuolisesti kertomalla, lukemalla, kirjoittamalla ja kuuntelemalla. Opetus tapahtuu ryhmässä ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Pukinmäen taidekoulujen opintojen erityisyytenä on monitaiteisuus. Voit pääaineen ohella valita sivuaineopintoja viidestä muusta koulussa opetettavasta taideaineesta ja sisällyttää ne tukemaan sanataideopintojasi. 

Lukukausittain etenevä opetuksemme koostuu 30 opetusviikosta, jaksottuen syyslukukaudelle 14 opetusviikkoa ja kevätlukukaudelle 16 opetusviikkoa. Tunnin kesto on taitotasosta riippuen 45–90 min. Sanataiteen opetuksessa noudatamme taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän perusteita. Yleisen oppimäärän laajuus on yhteensä 500 tuntia ja yksi oppitunti on 45 min. Taiteen perusopetuksen ohella taidekoulut järjestää kaiken ikäisille tiiviskursseja, työpajoja, loma-ajan leirejä. Ilmoittaudu mukaan opetukseen Eepos-järjestelmän kautta.

Lukuvuonna 2023–2024 tarjolla on valmentavaa opetusta 5–7-vuotiaille, starttitason opetusta 7–12-vuotiaille tarinoiden maailmassa sekä 13–16-vuotiaille lavarunouden, käsikirjoituksen ja podcastien parissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Katso sanataiteen lukujärjestys
Katso hinnasto
Katso sanataiteen opetussuunnitelma
Katso opettajat

Osoite: Unikkotie 4, Helsinki