Aikuisakrobatia ja -klovneria

Haluatko kehittää akrobatia- tai klovneriataitojasi sirkustaiteen parissa? Pukinmäen taidekoulut tarjoavat korkeatasoista taidekasvatusta myös aikuisille! Syyslukukaudella (1.9.-11.12.) tarjoamme seuraavat kurssit aikuisille:

Aikuisten alkeisakrobatia (16-65 -vuotiaat)
lauantaisin klo 16-17.30 opettajana Lotta Sydänmaa tai
sunnuntaisin klo 11-12.30 opettajana Kukka Eklund

Ilmoittaudu aikuisten alkeisakrobatiaan

Aikuisten jatkotason akrobatia (16-65 -vuotiaat)
tiistaisin klo 20.30-22 opettajana Sanni Sarlin-Takayama

Ilmoittaudu aikuisten jatkoakrobatiaan

Aikuisten klovneria avoin taso
arki-ilta (toiveita saa esittää) klo 21-22.30 opettajana Kukka Eklund

Ilmoittaudu aikuisten klovneriaan

Lukukausimaksu: 300 € (jos käyt useammassa ryhmässä, niin 400€)

Aikuisten alkeisakrobatia -kurssilla harjoitellaan sirkustaitojen alkeita akrobatiassa, jongleerauksessa, tasapainoilussa ja ilma-akrobatiassa unohtamatta lihashuoltoa ja venytyksiä! Aikuisten akrobatia kehittää tasapainoa, koordinaatiota, vahvistaa lihaksia ja itsetuntoa. Harjoitukset ovat 1,5 tuntia viikossa.

Aikuisten jatkotason akrobatia -kurssi on tarkoitettu jo perusteet hallitseville harrastajille. Tunnilla harjoitellaan akrobatiaa, pariakrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainolajeja. Tunti sisältää yhteisen osuuden ja omaa tekemistä, jolloin voi keskittyä haluamaansa lajiin. Harjoitukset ovat 1,5 tuntia viikossa.

Aikuisten klovneria -kurssilla perehdytään klovnerian perusteisiin erilaisten harjoitteiden kautta. Tunneilla luodaan omat klovnihahmot ja kauden lopussa työstetään klovneriaesitys. Harjoitukset ovat 1,5 tuntia viikossa.

Facebook-tapahtuma