Klovneria
lauantaisin klo 15.45–17.00

Klovniryhmä Il Gruppo di Clown Lirici (Laulavat ja lausuvat klovnit), koostuu aikuisista klovneista, jotka ovat harjoitelleet ja esiintyneet usean vuoden ajan. Ryhmään otetaan nyt uusia jäseniä, sekä aikuisia että lapsia. Ryhmässä on avoin taso.

Tunneilla opetellaan improvisaatiota, illuusion alkeita, kehollista tunneilmaisua ja esiintymistaidon perusteita. Opetuksessa hyödynnetään mm. fyysistä teatteria ja mimiikkaa sekä pureudutaan näyttelijäntyöhön ja äänityöskentelyyn, kuten omaan keholliseen instrumenttiin ja ensemble-työskentelyyn. Kevään aikana luodaan oma klovnihahmo, siihen liittyvä asuste sekä klovniääni.

Opettajana toimii Kukka Eklund, joka on teatteri-ilmaisun ohjaaja, taidekasvattaja, musiikintekijä, sanataiteilija ja klovni. Hänen klovnioppilaistaa moni on jatkanut opintojaan arvostettuihin kansallisiin ja kansainvälisiin teatteri- ja sirkusoppilaitoksiin ja -yliopistoihin.

 

Cyr-rengas
perjantaisin klo 18.30–20.00

Cyr-rengas on tanssillinen ja akrobaattinen sirkusväline, jossa pyöritään ison metallisen vanteen kanssa eri tavoilla. Tunnilla on avoin taso ja siellä opetellaan cyr-renkaan perusteita, valssia ja tasapainoilua renkaan kanssa. Edistyneemmille annetaan uusia haastavampia tekniikoita.

Opettajana toimii Jilka Repo, joka on monipuolinen sirkuksen osaaja. Jilkan tunneilla on hauskaa, kuitenkaan unohtamatta kovaa työtä, mitä sirkuksessa tarvitaan.

 

Akrobatia ja oma laji
maanantaisin klo 19.45–21.15

Aikuisten akrobatia ja oman lajin tunti on suunnattu oppilaille, joilla on jo aiempaa osaamista sirkuksessa, akrobatiassa tai muussa vastaavassa liikuntalajissa. Tunnilla tehdään yhdessä alkulämmittely, akrobatiaa ja loppuverryttely. Lisäksi jokainen pääsee syventymään haluaamansa lajiin.

Opettajana toimii Jilka Repo.

 

Käsilläseisonta ja ilma-akrobatia
torstaisin klo 20.00–21.15

Tunneilla tehdään yhteinen alkulämmittely ja loppuverryttely. Tunnin aikana voit valita haluatko osallistua käsilläseisonta- vai ilma-akrobatian opetukseen. Tunti soveltuu oppilaille, joilla on jonkinlainen liikuntatausta ja peruskunto.

Opettajina toimivat Jilka Repo (käsilläseisonta) ja Haidi Sadonkorpi (ilma-akrobatia). Haidi on sirkusartisti ja ilma-akrobaatti, jonka päälajeja ovat mm. vertikaalikangas ja rengastrapetsi.

 

Lauluryhmä
sunnuntaisin klo 18.00

Tunneilla opiskellaan kevyttä ja klassista musiikkia, äänenmuodostusta ja musiikin muotojen hallintaa. Opetus on ryhmäopetusta, jossa jokaisella on 20 minuutin lauluosuus per viikko. Ajat sovitaan suoraan opettajan kanssa. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä kuinka monta kertaa haluat varata. Halutessasi voit myös ilmoittaa mitä kappaleita haluaisit harjoitella.

Opettajina oopperalaulaja Inari Gebhard ja pianisti-säveltäjä Ari Vakkilainen.

 

Musiikin yksityistunnit

Opiskeltavia aineita ovat huilu, rummut, viulu, kitara, basso, ukulele, piano, urut, yksinlaulu. Tunnit ovat 30 tai 45 minuutin mittaisia yksityistunteja valitsemassasi soittimessa. Soittoaika sovitaan suoraan opettajan kanssa. Katso opettajat alta.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN AIKUISTEN OPETUKSEEN

Katso hinnasto
Katso aikuisten opintojen lukujärjestys
Katso opetussuunnitelma
Katso opettajat