Tuulahdus kaukomaita, Arabian kulttuuria ja sirkuksen taikaa!


Arabialainen kissa
on monikulttuurinen ja humoristinen teatteriesitys oikeudenmukaisuudesta ja luonnon kunnioittamisesta. Tarina kertoo ahkeruudesta ja ahneudesta sekä siitä, kuinka mahdottomasta voi tulla mahdollista. Monitaiteinen esitys kerrotaan samaan aikaan sekä suomeksi että arabiaksi.

Esityksessä nähdään myös Pukinmäen sirkuskoulun oppilaiden hulahula-vanteiden taituruutta, tasapainoilua ja jongleerausta. Esityksen jälkeen jatketaan kulttuurimatkaa kohti Kaukomaat-sirkuskokonaisuutta, jossa nähdään lisää Pukinmäen sirkuskoulun oppilaiden sirkusesityksiä.

Arabialainen kissa on osa Global Stories -kehittämishanketta, jonka tavoitteena on edistää ja vahvistaa monikulttuurisuuden vuoropuhelua, kulttuurien välistä vuorovaikutusta monikulttuurisesti ja monitaiteisesti.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Mira Kivilä
Näyttelijät: Anne Arrenius ja Youssef Alkhatib

Näytös:
SU 13.12. klo 16.30 Arabialainen kissa (ja Kaukomaat)

 

Liput: 13,50 € / 10,50 € / 7,50 €
Paikka: Malmitalon Malmisali, Ala-Malmin tori 1

Lipunmyynti on keskitetty Lippupisteeseen. Malmitalo ei myy lippuja paikan päällä koronatilanteesta johtuen. Myytävien lippujen määrää on rajoitettu, joten liput kannattaa ostaa ajoissa. Varauduthan näytökseen omalla kasvomaskilla (yli 15-vuotiaat). Malmitalon turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa!