Etsimme osa-aikaista viestintä- ja tuotantokoordinaattoria Pukinmäen taidekouluihin kevääksi 2022

Haluatko työskennellä rennossa työporukassa? Tahdotko kokemusta monitaiteisen kaupunkitapahtuman tuottamisesta? Tule tuottamaan Pukinmäen taidekoulujen Puksu Art Fest –tapahtumaa keväällä 2022!

Puksussa sinua odottaa tekemisen meininki, jossa asiat laitetaan tapahtumaan. Pääset tutustumaan monen taiteenalan ammattilaisista koostuvaan työyhteisöön ja ainutlaatuiseen lasten kulttuurin luovaan henkeen, joka on tehnyt Pukinmäen taidekouluista monitaiteisen taidekasvatuksen edelläkävijän Suomessa. Pukinmäen taidekoulut on taiteen perusopetusta tarjoava monitaiteinen taidekoulu, jossa voi opiskella kuvataidetta, musiikkia, sirkusta, tanssia ja teatteria. Koulussa opiskelee taidetta noin 550 oppilasta, joista suurin osa on lapsia ja nuoria.

Taidekoulut järjestää 14.–15.5.2022 Puksu Art Festin Pukinmäen Säveltäjän puistossa. Festivaali on suunnattu pukinmäkeläisille sekä taidekoulujen oppilaille ja heidän läheisilleen. Tapahtumassa on useita esiintymislavoja, joilla esitetään elävää musiikkia, sirkusta ja teatteria. Lisäksi tapahtumassa on taidekahvila ja yhteisötaideteos. Toimit tapahtuman tuotantokoordinaattorina ja järjestät tapahtumaa yhdessä Pukinmäen taidekoulujen opetushenkilökunnan kanssa. Lisäksi pääset työskentelemään taidekoulujen ulkoisen viestinnän parissa. Työtunteja voi käyttää joustavasti opiskelun lomassa, joten työ sopii hyvin esim. kulttuurituotannon opiskelijalle.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet järjestelmällinen, itseohjautuva ja pystyt tuottamaan sujuvasti tekstisisältöjä – teet töitä hyvällä energialla! Sinulla on jo kokemusta tapahtumatuotannosta ja etua on, jos olet sosiaalisen median alustoilla (FB, Insta, TikTok) kuin kala vedessä.

 

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Puksu Art Festin tuotannon ja ohjelmakokonaisuuden koordinointi
  • Puksu Art Festin aikataulutukseen ja käytännön järjestelyihin (mm. tapahtuman raksaus) liittyvät tehtävät
  • erilaiset viestinnän tehtävät liittyen taidekoulujen ulkoiseen viestintään (mm. somepäivitykset, nettisivujen päivitys ja editointi, lehdistötiedotteiden tekeminen ja yhteydenotot)
  • muut tuotannolliset ja viestinnälliset tehtävät oman kiinnostuksesi mukaan

 

Työn ajankohta on maalis–toukokuussa 2022. Työtunteja on yhteensä 120 h, suunnitteluvaiheessa vähemmän ja tapahtuman lähestyessä enemmän. Tuntipalkka on 12 €/h. Kuukausittainen palkka maksetaan toteutuneiden tuntien mukaisesti.

Työt tehdään tilanteen mukaan Pukinmäen taidekoulujen toimistolla ja/tai etänä, Teams- yhteyden välityksellä muuhun tuotantoporukkaan.

Avoimet hakemukset ja lisätiedot: anu.myllyniemi(at)taidekoulut.fi, 044–9888857. Hakuaika 4.3.2022 klo 16 saakka.