Tartu taideaineisiin – ilmoittaudu oppilaaksi. Uusien oppilaiden ilmoittautumisaika on 1.4.-10.9. Vanhat oppilaat ilmoittautuvat jatkoon vastaamalla jatkoilmoittautumista koskevaan sähköpostiin huhti-toukokuussa tai ilmoittautumalla verkkosivuilla. Opetus alkaa maanantaina 1.9. opetusohjelman mukaan.

Kätevimmin voi ilmoittautua verkossa kunkin opintolinjan/kurssin kohdalta tai soittamalla puh. 347 1647 tarkemmat ohjeet löydät vasemmanpuoleisesta sarakkeesta Ilmoittautumisen alta ja kunkin kurssin kohdalta. Oppilaspaikasta ilmoitetaan kirjeellä elokuun lopulla tai sitä mukaa kun oppilaspaikka on varmistunut.

Musiikkioppilaiden henkilökohtaisesta opetusajasta sopiminen ja ilmoittautuminen musiikinteoriaan ja bändiin/yhtyesoittoon tapahtuu Pukinmäen taidetalolla tai musiikkikoululla lukuvuoden alussa, opettajat ilmoittavat tapaamisajan ja -paikan. Pyydettyjen oppilaiden odotetaan silloin saapuvan paikalle, osan ajoista opettajat sopivat puhelimella.

Lukukausimaksut vaihtelevat ja käyvät esille kunkin kurssin kohdalla. Lukukausimaksu maksetaan lukukauden alkaessa syksylla ja keväällä yhdessä tai kahdessa erässä. Sisaralennus on 15 € toisesta lapsesta tai kerhosta alkaen. Opiskeluun liittyy perhekohtainen jäsenyys. Jäsenmaksu 12 € kerätään lukukausimaksun yhteydessä kevätlukukaudella.