Pukinmäen taidekoulut järjestää jälleen tänä kesänä kesäkursseja yhteistyössä Ossy ry:n kanssa! Ilmoittautuminen kursseille alkaa sunnuntaina 20.3. Kurssit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille. Osanottajat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Luethan tarkasti ohjeistuksen Ossy ry:n sivuilta ilmoittautuessasi. Lisätietoja ilmoittautumisesta antaa Teija Kamb (teija.kamb(at)gmail.com). Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu Ossy ry:n nettisivujen kautta >>

 

MIELIKUVITUSMATKA KUVATAITEESEEN
Minne mielikuvituksesi sinut vie? Kuvataidekurssilla päästetään mielikuvitus valloilleen ja sukelletaan maalauksen ja rakentelun maailmaan. Kurssilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kuvallisen ilmaisun tekniikoihin sekä työskennellään myös ulkona luonnossa sään salliessa.

Aika: 6.–10.6. klo 13–16
Paikka: Pukinmäen kuvataidekoulu, os. Unikkotie 4, 00720 Helsinki
Ohjaus: Tiina Forsman
Hinta: 85 € / oppilas

 

SAVI SOIKOON! KERAMIIKKAPAJA I ja II
Haluatko upottaa kätesi saveen ja matkata muotoilun ja käsillä rakentamisen maailmaan? Keramiikan kesäpajassa tutustutaan keramiikkaan yhtenä kuvataiteen ja muotoilun lajina. Työpajoissa valmistetaan mm. veistoksia, koruja ja käyttöesineitä. Samalla tulevat tutuiksi keramiikan eri tekniikat sekä materiaalit, kuten savilaadut, lasitteet ja värit.

Aika:
Keramiikkapaja I    6.–10.6. klo 9–12
Keramiikkapaja II  13.–17.6. klo 13–16
Paikka: Pukinmäen kuvataidekoulu, os. Unikkotie 4, 00720 Helsinki
Ohjaus: Niko Mankinen
Hinta: 85 € / oppilas / paja

 

SIRKUKSEN SALAISUUDET I ja II
Oletko aina halunnut kokeilla yksipyöräisellä ajoa tai trapetsilla roikkumista? Tänä kesänä se on mahdollista! Viiden päivän aikana tutustutaan akrobatiaan ja muihin sirkuslajeihin, kuten tasapainoiluun, ilma-akrobatiaan ja jongleeraukseen. Kurssin lopuksi valmistetaan pieni esitys.

Aika:
Sirkuksen salaisuudet I     6.–10.6. klo 10–14
Sirkuksen salaisuudet II   13.–17.6. klo 10–14
Paikka: Pukinmäen sirkuskoulu, Erkki Melartinintie 2D
Ohjaus: Susanna Keski-Kohtamäki (6.–10.6.) ja Inari Pölkki (13.–17.6.)
Hinta: 125 € / oppilas / kurssi

 

SUKELLA SARJAKUVAAN
Sukella sarjakuvan jännittävään maailmaan! Kurssilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin tapoihin hahmottaa tarinoita ja tunteita sarjakuvana sekä luodaan oma sarjakuvahahmo. Kurssin lopuksi tehdään oma sarjakuvalehti.

Aika: 13.–17.6. klo 9.30–12.30
Paikka: Pukinmäen kuvataidekoulu, os. Unikkotie 4, 00720 Helsinki
Ohjaus: Simo Koivunen
Hinta: 85 € / oppilas

 

MIKÄ MIKÄ METSÄ? -TEATTERIKURSSI I ja II
Tule mukaan yhteiseen teatteriseikkailuun ja anna sen kuljettaa sinut maailmaan, joka on täynnä tarinoita ja yllätyksiä! Kurssilla tutustutaan draamatarinoiden ja leikkien kautta teatterin tekemiseen. Lisäksi erilaisten pelien ja esityskokeilujen kautta harjoitellaan roolityöskentelyä, jännitteen ja kontaktin ylläpitämistä sekä erilaisia energiatasoja. Kurssin lopuksi valmistetaan pieni esitys.

Aika: 6.–10.6. klo 10–14
Paikka: Oulunkylän Puukoulu, os. Teinintie 8, 00640 Helsinki (yläkerta)
Ohjaus: Emma Mäkelä
Hinta: 100 € / oppilas