Opettajien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) taidekoulut.fi

Hanna Paatelma
pianon- ja nokkahuilunsoiton opettaja

Hanna on toiminut Pukinmäen musiikkikoulun pianon- ja nokkahuilunsoitonopettajana jo yli 20 vuotta. Opetustöiden lisäksi Hannan sydäntä lähellä ovat hänen omat taiteelliset projektinsa ja yhtyeet. Näistä tärkein on nokkahuilukvartetti Bravade. Se on mahdollistanut esiintymisen monissa mielenkiintoisissa paikoissa Suomessa ja ulkomailla, mm. Presidentinlinnassa, konserttitalossa Tokiossa sekä lukuisissa musiikkifestivaaleilla ja konserteissa. Niin soittajana kuin laulajanakin Hanna on saanut myös osallistua useiden artistien ja yhtyeiden levytyksiin sekä soitaa nokkahuiluja Onneli ja Anneli elokuvissa. Opetustyössä hänen ohjenuoranaan on oppilaslähtöisyys sekä musiikin tekemisen ilo! Hannasta on tavattoman mielenkiintoista ja palkitsevaa avata musiikin rajatonta maailmaa lapsille, nuorille ja varttuneemmillekin musiikinharrastajille. Hänen oppilaansa ovat kaikki erilaisia oppijoita ja haastavat joka tunti innostumaan ja poikkeamaan tutuilta poluilta. Pukinmäen taidekoulujen luovuuden ilmapiirissä opettaminen on antoisaa!

 

Jussi Miettola
rummunsoiton opettaja

Jussi on koulutukseltaan musiikkipedagogi (YAMK). Hänellä on opettamisen lisäksi laaja kokemus työskentelystä oman musiikin parissa sekä freelance-muusikkona lukuisissa eri kokoonpanoissa. Jussin rumputunneilla opiskellaan rumpusetin soittoa monipuolisesti rytmimusiikin eri konteksteissa. Opetuksen keskiössä ovat etenkin yhtyesoitossa tarvittavien taitojen ja henkilökohtaisen svengin ja rytmitajun kehittäminen.

 

Jussi Hämäläinen
kitaran- ja bassonsoiton opettaja

Jussi on moniulotteinen kielisoitintaituri, jonka ilmaisussa puhaltavat tuulet kaikista ilmansuunnista. Persoonallisessa soittotyylissä yhdistyvät klassiset ja flamenco-vaikutteet saumattomasti afrikkalaisiin ja blues-elementteihin. Kitaraa ja muita kielisoittimia Jussi on soittanut yli 30 vuotta ja opettanut yli 25 vuotta yksityisesti, musiikkikouluissa ja -opistoissa sekä erilaisilla kursseilla. Jussin tunneilla perehdytään instrumentin (kitara, basso, ukulele, mandoliini, banjo) saloihin laaja-alaisesti, tarjoten oppilaalle välineitä kehittää musiikillisia tietojaan ja taitojaan luovasti ja monipuolisesti.

 

 

Veera Hänninen
laulun ja huilunsoiton opettaja

Veera on juvalaislähtöinen muusikko, joka opiskelee tällä hetkellä musiikkipedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulussa ja on aiemmin valmistunut Helsingin konservatoriosta pääinstrumenttinaan huilu ja sivuinstrumenttinaan laulu. Hän nauttii myös muiden instrumenttien soittamisesta, mitä hän vapaa-aikanaan pääsee tekemään kahdessa bändissään. Veera kannustaakin myös oppilaitaan monipuolisuuteen ja kokeilemaan rohkeasti uusia asioita ja eri tyylilajeja. Pääasia Veeran mielestä on se, että soittaminen on kivaa! Veeran soittotunneilla on iloinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen oppilas kohdataan omana arvokkaana itsenään. Parasta opettamisessa hänen mielestään on jokaisen oppilaan ainutlaatuisuus ja musiikin ilo!

 

Juhani Grönroos
kitaransoiton opettaja

 

Inka Liitiäinen
viulunsoiton ja varhaiskasvatuksen opettaja

 

Pilvi Listo-Tervaportti
pianonsoiton opettaja

 

Galina Tuomi
pianonsoiton opettaja