Hanna Paatelma
pianon- ja nokkahuilunsoiton opettaja

Hanna on toiminut Pukinmäen musiikkikoulun pianon- ja nokkahuilunsoitonopettajana jo yli 20 vuotta. Opetustöiden lisäksi Hannan sydäntä lähellä ovat hänen omat taiteelliset projektinsa ja yhtyeet. Näistä tärkein on nokkahuilukvartetti Bravade. Se on mahdollistanut esiintymisen monissa mielenkiintoisissa paikoissa Suomessa ja ulkomailla, mm. Presidentinlinnassa, konserttitalossa Tokiossa sekä lukuisissa musiikkifestivaaleilla ja konserteissa. Niin soittajana kuin laulajanakin Hanna on saanut myös osallistua useiden artistien ja yhtyeiden levytyksiin sekä soitaa nokkahuiluja Onneli ja Anneli elokuvissa. Opetustyössä hänen ohjenuoranaan on oppilaslähtöisyys sekä musiikin tekemisen ilo! Hannasta on tavattoman mielenkiintoista ja palkitsevaa avata musiikin rajatonta maailmaa lapsille, nuorille ja varttuneemmillekin musiikinharrastajille. Hänen oppilaansa ovat kaikki erilaisia oppijoita ja haastavat joka tunti innostumaan ja poikkeamaan tutuilta poluilta. Pukinmäen taidekoulujen luovuuden ilmapiirissä opettaminen on antoisaa!

Jussi Miettola
rummunsoiton opettaja

Jussi on koulutukseltaan musiikkipedagogi (YAMK). Hänellä on opettamisen lisäksi laaja kokemus työskentelystä oman musiikin parissa sekä freelance-muusikkona lukuisissa eri kokoonpanoissa. Jussin rumputunneilla opiskellaan rumpusetin soittoa monipuolisesti rytmimusiikin eri konteksteissa. Opetuksen keskiössä ovat etenkin yhtyesoitossa tarvittavien taitojen ja henkilökohtaisen svengin ja rytmitajun kehittäminen.

Jussi Hämäläinen
kitaran- ja bassonsoiton opettaja

Jussi on moniulotteinen kielisoitintaituri, jonka ilmaisussa puhaltavat tuulet kaikista ilmansuunnista. Persoonallisessa soittotyylissä yhdistyvät klassiset ja flamenco-vaikutteet saumattomasti afrikkalaisiin ja blues-elementteihin. Kitaraa ja muita kielisoittimia Jussi on soittanut yli 30 vuotta ja opettanut yli 25 vuotta yksityisesti, musiikkikouluissa ja -opistoissa sekä erilaisilla kursseilla. Jussin tunneilla perehdytään instrumentin (kitara, basso, ukulele, mandoliini, banjo) saloihin laaja-alaisesti, tarjoten oppilaalle välineitä kehittää musiikillisia tietojaan ja taitojaan luovasti ja monipuolisesti.