Kaikki 30.8. mennessä opiskelemaan ilmoittautuneet oppilaat saivat opiskelupaikan Pukinmäen musiikkikoulusta ja myös muilta linjoilta. Henkilökohtaiset ajat jaetaan Pukinmäen peruskoululla to 31.8. klo 18.00. Tervetuloa kaikki paikalle.

Kutsukirjeet on postitettu kaikille oppilaille 30.8. Mikäli et saa kirjettä 1.9. mennessä, ota yhteyttä sähköpostilla pukinmaki@taidetalo.net tai soita 347 1647. Puhelimeen vastaan nyt kun postutusurakka on ohi.

Pukinmäen musiikkikoulu tiedottaa

Pukinmäen Taidetalo tarjoaa mahdollisuuden opiskella musiikkia taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaisesti. Oppilailla on näin mahdollisuus saada päättötodistus suorittamistaan opinnoista. Musiikin yleisen oppimäärän opinnot muodostuvat instrumentti-/lauluopinnoista, yhteisistä aineista, produktioista ja esiintymisistä (musiikkimatineat ja konsertit). Lisätietoja ilmestyy Taidetalon nettisivuille (www.taidetalo.net) tämän syksyn aikana.

Ohessa lista lukuvuonna 2006-2007 järjestettävistä yhteisistä aineista. Yhteiset aineet ovat maksuttomia kaikille instrumentti-/lauluopiskelijoille. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Pukinmäen peruskoululla to 31.8. klo 18.

Musiikkivalmennus          Ma klo 17.15-18    4.9. alk.
Musiikkivalmennuksessa lapsi saa elämysten avulla ja leikin keinoin valmiuksia ja taitoja, jotka luovat pohjan alkavalle musiikkiharrastukselle. Suositellaan kaikille 7-9 vuotiaille aloittelijoille. Opettajana toimii Hilkka Kangasniemi.

Musiikinteoria 1         Ma klo 18-18.45    4.9. alk.
Musiikinteoria 2         Ma klo 16.15-17    4.9. alk.
Taidetalon musiikinteoria on paljon muutakin kuin nuottien kirjoittamista ja rytmien opettelua. Musiikinteorian perustietojen ohella tunneilla tutustutaan myös eri soittimiin ja musiikinlajeihin. Opettajana toimii Hilkka Kangasniemi.

Kuoro             Ti klo 18-19        5.9. alk.
Taidetalon kuoro on tarkoitettu 7-12 vuotiaille. Kuoron ohjelmisto on monipuolinen sisältäen kansanlauluja Suomesta ja ulkomailta, pop-musiikkia ja elokuvasävelmiä. Kuoroa johtaa Suvi Lehto.

Bänditunnit             Ke-ilta (tarkat ajat ilmoitetaan myöhemmin)
Taidetalon bändiopetus käynnistyy syksyllä. Soittimia ovat kitara, basso, piano, rummut, laulu sekä puhallinsoittimet. Bändissä soitetaan musiikkia popista rockiin, oppilaiden toiveet huomioon ottaen. Ohjaajana toimii Petri Sämpi.

Viuluyhtye            Ma klo 17.45-18.30    4.9. alk.
Taidetalon viuluopiskelijoille tarkoitettua yhtyettä johtaa Annariina Kaartinen.