Opetus Pukinmäen taidekouluissa kevätlukukaudella 2022
(Päivitetty 11.1.2022)

Pukinmäen taidekoulujen opetustoiminta jatkuu lähiopetuksena musiikin yksityisoppilailla ja alle 18-vuotiailla (2003 tai sen jälkeen syntyneillä) ryhmäoppilailla. Aikuisten ja perheiden ryhmämuotoinen opetus järjestetään mm. etä- ja ulko-opetuksena. Opettajat tiedottavat omia ryhmiään opetuksen järjestämisestä. Pyrimme palaamaan lähiopetukseen kaikilta osin 24.1. jälkeen. Tilanne rajoitusten suhteen kuitenkin elää ja tiedotamme mahdollisista toimintaamme koskevista muutoksista, kun ne selviävät.

Maskisuositus on toistaiseksi ulotettu koskemaan 9-vuotiaita ja sitä vanhempia oppilaita.  Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuorituksen aikana tai jos on terveydellisiä esteitä. Opettajat ohjeistavat maskin käytössä tunnin aikana. Otathan oman maskin/maskit mukaan!

Taidekoulujen oppilaat ja huoltajat noudattavat taidekoulujen tiloissa seuraavia ohjeistuksia:

1. Saavu tunnille terveenä. Jää sairaana kotiin.
  2. Saapuessasi tunnille pese ja desinfioi kätesi.
  3. Yli 9-vuotiaat käyttävät omaa kasvomaskia koulun tiloissa.
  4. Saattaessasi lasta, vältä turhaa oleilua koulun tiloissa. Mikäli et voi välttää sisätilaan tulemista, käytä omaa kasvomaskia ja käsidesiä.
  5. Opettajat ohjeistavat ryhmää maskin käytöstä tunnin aikana sekä sopivat tunnille tulo- ja poistumistilanteet.
  6. Desinfioi kätesi ihmisten välisten kosketuskontaktien jälkeen.
  7. Suosi väljää sijoittumista sisätiloissa.

Näillä toimenpiteillä varmistamme, että koulussamme on mahdollisimman turvalliset puitteet taideopinnoille.

Tervetuloa kevätlukukaudelle kaikki uudet ja vanhat puksulaiset!