MONITAITEINEN PRODUKTIO PESSI JA ILLUSIA MALMITALOLLA 17.–19.12.2021

Pukinmäen taidekoulujen monitaiteinen esitys on tänä vuonna Pessi ja Illusia. Tämä Yrjö Kokon klassikkosatu kertoo Illusia-keijusta, joka päätyy sateenkaarelta maan päälle ja tapaa Pessi-peikon. Helposti huolestuva Pessi ja huoleton Illusia ystävystyvät. Pessi tutustuttaa Illusian kotimetsäänsä ja sen asukkaisiin. Keijukainen näkee, ettei elämä maassa olekaan ihan sellaista kuin hän on aiemmin kuvitellut. Kun viekas ristilukki vie Illusian siivet, on keijun ja peikon tarina lopullisesti yhteen punottu. Kuinka he selviytyvät talvesta ja sodasta, joka runtelee luontoa?

Esitys sisältää sirkusta ja äänimaisemasta vastaavat Pukinmäen musiikkikoulun oppilaat. Rooleissa nähdään Pukinmäen teatteri- ja sirkuskoulujen oppilaita. Esityksen kesto on noin 60 min ja se sopii koko perheelle.

Ohjaus: Anu Myllyniemi
Sirkusohjaus: Inari Pölkki ja Susanna Keski-Kohtamäki
Musiikin ohjaus: Hanna Paatelma ja Jussi Miettola
Puvustus: Johanna Salonen

Esitykset:
PE 17.12. klo 17.00
LA 18.12. klo 18.30
SU 19.12. klo 12.30

Liput: 14 € / 11 € / 8 €  Lippupisteestä
Paikka: Malmitalon Malmisali, Ala-Malmin tori 1

Lipunmyynti on keskitetty Lippupisteeseen. Tutustu etukäteen Malmitalon turvallisuusohjeisiin.

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa!