Pukinmäen taidekoulut järjestää kesäkuussa 2019 rengastrapetsin, hulavanteiden ja käsilläseisonnan tiiviskurssit yli 13-vuotiaille ja aikuisille. Opettajana toimii Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta 2010 valmistunut Sanni Sarlin, joka on harjoitellut päälajeinaan rengastrapetsia, vanteita, pariakrobatiaa sekä käsilläseisontaa. Sannin tavoitteena on ottaa jokainen oppilas huomioon yksilönä. Sanni on kannustava ja tarkka opettaja, joka haluaa haastaa oppilaitaan oppimaan joka tunnilla jotain uutta.

Kuva: Arttu Kokkonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RENGASTRAPETSIKURSSI

Rengastrapetsikurssilla harjoitellaan ilma-akrobatiarenkaalla tehtäviä asentoja, pyörähdyksiä ja tiputuksia. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Osallistua voi taitotasosta riippumatta, mutta aiemmasta liikuntaharrastuksesta on hyötyä taitojen omaksumisessa. Rengastrapetsi on vaativa, mutta näyttävä laji, josta löytyy jokaiselle sopivia liikkeitä. Varaathan mukaasi selän peittävän paidan tai jumppapuvun, pitkähihaisen päällyspaidan, esim. huppari ja pitkät esim. trikoiset housut. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa.

Aika: 17.6.–19.6. klo 16.30–18.00
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Hinta: 55€

HULAVANNEKURSSI
Hulavannekurssilla harjoitellaan vanteen pyöritystä eri kehon osissa yhdellä sekä useammalla vanteella. Lisäksi harjoitellaan heittoja ja erilaisia pyöräytyksiä ja vierityksiä vanteella sekä akrobaattisia liikkeitä vanteen kanssa. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa lajitaustaa. Kurssi sisältää lainavanteet, mutta voit halutessasi ottaa omat vanteet mukaan. Varaa mukaan liikuntaan sopivat vaatteet, esim. toppi ja trikoot. Kurssille mahtuu 14 osallistujaa.

Aika: 17.6.–19.6. klo 18.00–19.15
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Hinta: 50€

KÄSILLÄSEISONTAKURSSI
Käsilläseisontakurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita ja erilaisia asentoja sekä käsilläkävelyä. Kurssilla tehdään myös käsilläseisontaa tukevia liikkeitä ja lajin vaatimia venyvyys- ja voimaharjoitteita. Kurssille voi osallistua taitotasosta riippumatta. Liikkeitä vaikeutetaan tai helpotetaan tarpeen mukaan. Varaa mukaan liikuntaan soveltuvat vaatteet. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa.

Aika: 17.6.–19.6. klo 19.30–20.45
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Hinta: 50€

 

Ilmoittaudu kesän 2019 tiiviskursseille >>