Pukinmäen taidekoulut järjestää kesäkuussa 2021 perhesirkuskurssin sekä akrobatian, cyr-renkaan ja käsilläseisonnan tiiviskurssit yli 16-vuotiaille ja aikuisille. Lisätietoa kurssien sisällöistä, ajankohdista ja opettajasta on alempana.

Kurssien toteutuksessa noudatetaan vallitsevia terveys-turvallisuusohjeita. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot käytännönjärjestelyistä lähetämme osallistujille ennen kurssin alkua. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen sirkuksen tiiviskursseille >>

 

AKROBATIA

Akrobatiakurssilla tehdään niin tanssillista akrobatiaa kuin voimistelunkin tyyppistä akrobatiaa. Akrobatia on kokonaisvaltainen koko kehoa kehittävä laji. Kurssilla tehdään mm. kärrynpyörävariaatioita, hauskoja kiepsahduksia lattian tasossa ja valmistellaan kehoa myös vaativampiin temppuihin, kuten flikkiin ja takaperinvolttiin. Käytämme vaativammissa tempuissa apuna alastulopatjoja ja lonssivyötä, jolloin treenaamisesta tulee turvallista ja hauskaa. Kurssille mahtuu maksimissaan kymmenen (10 henkilöä) ja se toteutuu, kun sille ilmoittautuu vähintään kuusi (6 henkilöä).

Aika: ma-ke 14.–16.6. klo 17.00–18.30 (3 x 90 min)
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Opettaja: Jilka Repo
Hinta: 60 € / hlö

 

 

CYR-RENGAS

Cyr-rengas on tanssillinen ja akrobaattinen sirkusväline, jossa pyöritään ison metallisen vanteen kanssa eri tavoilla. Laji sopii kaiken ikäisille. Kurssilla opetellaan cyr-renkaan perusteita, valssia ja tasapainoilua renkaan kanssa. Kurssi sopii myös edistyneemmille, jolloin annetaan uusia haastavampia tekniikoita. Kurssille mahtuu kahdeksan (8) osallistujaa ja se toteutuu, kun sille ilmoittautuu vähintään kuusi (6) henkilöä.

Aika: ma-ke 14.–16.6. klo 18.30–20.00 (3 x 90 min)
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Opettaja: Jilka Repo
Hinta: 60 € / hlö

 

 

KÄSILLÄSEISONTA

Käsilläseisontakurssilla tutkitaan omaa käsilläseisonta-asentoa ja lähdetään kehittämään ominaisuuksia sitä varten. Tehdään erinlaisia nousuja käsilläseisontaan ja opetellaan turvallisia poistumisia käsilläseisonnasta. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, sillä kaikista harjoitteista on helpotetut sekä haastavammat versiot. Kurssille mahtuu kymmenen (10) osallistujaa ja se toteutuu, kun sille ilmoittautuu vähintään viisi (5).

Aika: ma-ke 14.–16.6. klo 16.00–17.00 (3 x 60 min)
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Opettaja: Jilka Repo
Hinta: 50 € / hlö

 

 

PERHESIRKUS
2–5-vuotiaat

Perhesirkuskurssilla tehdään lapsen kanssa pariakrobatiaa ja tutustutaan eri sirkus lajeihin mm. ilma-akrobatiaan, jongleerausvälineisiin sekä tasapainolajeihin. Kurssilla on mukana Mur-karhu, joka johdattelee sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Kurssilta saa hyvän startin syksyllä alkaville perhesirkustunneille! Kurssille mahtuu viisi (5) lasta vanhempineen ja se toteutuu, kun sille ilmoittautuu vähintään kolme (3) lasta vanhempineen.

Aika: la-su 19.–20.6. klo 9.30–10.15 (2 x 45 min)
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Opettaja: Jilka Repo
Hinta: 40 € / lapsi ja aikuinen

 

OPETTAJASTA
Jilka Repo on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta päälajeinaan akrobatia ja cyr-rengas. Hänen taustansa on kamppailulajeissa, joista hän siirtyi sirkuksen maailmaan. Kokemusta sirkusopettajana Jilkalla on jo monia vuosia. Hänellä on laaja ymmärrys eri sirkuslajeista ja hän on esiintynyt monissa eri tapahtumissa ja ryhmissä mm. Wusheng Companyn riveissä akrobaattina. Jilkan mottona on, että ilon ja hauskuuden kautta on helppo oppia uusia asioita.

 

Ilmoittautuminen kesän 2021 tiiviskursseille >>