Opettajien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) taidekoulut.fi

 

Jilka Repo
päätoiminen sirkusopettaja

Jilka on opettanut Pukinmäen sirkuskoulussa vuodesta 2018 lähtien ja tällä hetkellä hän toimii sirkuskoulun vastuuopettajana. Hän on valmistunut Turun AMK:n Taideakatemian sirkuslinjalta vuonna 2018, päälajeinaan akrobatia ja cyr-rengas. Jilka on esiintynyt Company Uusi Maailman ja Wusheng Companyn riveissä. Jilka on monipuolinen sirkuksen osaaja ja kykeneekin opettamaan lähes kaikkia lajeja sirkuksen saralla. Jilkan tunneilla on hauskaa, kuitenkaan unohtamatta kovaa työtä, mitä sirkuksessa tarvitaan.

 

 

Susanna Keski-Kohtamäki
sirkusopettaja ja pilatesohjaaja

Susanna on opettanut sirkusta Pukinmäessä vuodesta 2010, jolloin hän valmistui Turun taideakatemian nelivuotiselta sirkuslinjalta. Susannan omaksi lajiksi valikoitui silloin ilma-akrobatia. Kouluaikana hän teki myös paljon klovneriaa. Susanna eksyi sirkuksen pariin tanssin, capoeiran ja urheilun kautta. Hän ehti opiskella vuoden puhe- ja draamataidetta, kunnes fyysisempi taiteenmuoto alkoi kiinnostaa. Susanna oli perustamassa vuonna 2010 nykysirkusryhmä Zero Gravity Companya ja esiintyi sekä toimi ryhmän jäsenenä vuoteen 2018 asti. Sirkusohjauksessa Susanna tunsi yhä vahvemmin, että halusi oppia enemmän ihmisanatomiaa sekä miettiä miten sirkusta voisi harjoitella keholle taloudellisemmin. Pilatesopinnot alkoivat kiinnostaa ja Susanna valmistui Somatic Studion pilatesohjaaja-koulutuksesta vuonna 2019. Tällä hetkellä opinnot jatkuvat laitepilateksen puolella. Susanna on suorittanut myös erityispedagogiikan perusopinnot avoimessa yliopistossa vuonna 2004. Sirkusopettajana Susanna kannustaa hyvän perustekniikan kautta kasvavaan vahvaan ilmaisuun sekä omaan kekseliäisyyteen. Sirkus on monipuolinen taiteen muoto, jonka parissa jokainen lapsi ja nuori saa loistaa!

 

Kaito Takayama
sirkusohjaaja

Kaito on toiminut sirkusalan ammattilaisena yli 10 vuotta. Hän valmistui vuonna 2009 Salpauksen SaSakin sirkusartistikoulutuksesta päälajeinaan jongleeraus sekä pari- ja ryhmäakrobatia. Kaito on opettanut sirkusta Pukinmäen taidekouluilla vuodesta 2010. Hän on myös yksi Sirkus Aikamoinen -ryhmän perustajajäsenistä ja ollut mukana ryhmässä aktiivisesti vuoteen 2013 saakka. Kaito opettaa sirkusta ja tuotantoa myös SaSakin sirkusartistikoulutuksessa. Hän on valmistunut vuonna 2018 kulttuurituottajaksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Vuonna 2016 Kaito suoritti Suomen nuorisosirkusliiton pedagogisen ohjaajakoulutuksen. Opettajana Kaito pyrkii antamaan oppilaalle mahdollisuuksia oppia oivaltaen ja kehittää omaa osaamistaan sirkuksessa omien havaintojen, kokemisen ja ajatusten kautta.

 

Kukka Eklund
sirkusopettaja

 

 

Haidi Sadonkorpi
sirkusopettaja