Jaana Kovanen
tanssinopettaja

Jaana Kovanen on monipuolinen tanssin ammattilainen, joka työskentelee niin tanssijana, koreografina kuin pedagoginakin. Koulutuksensa hän on saanut Teatterikorkeakoulusta (tanssitaiteen maisteri 2012) ja Savonia-ammattikorkeakoulusta (tanssinopettaja 2007). Työkokemusta Jaanalle on karttunut Suomesta, Islannista ja Australiasta esittävien taiteiden aloilta parinkymmenen vuoden ajalta. Jaana toimi Pukinmäen taidekoulujen tanssinopettajana vuosina 2009-2016 ja on innoissaan palatessaan takaisin. Jaana pyrkii luomaan tunneilleen avoimen ja turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen tanssija tulee huomatuksi. Jaanan tunneilla opetellaan monipuolisesti kehon ilmaisua, rytmin, musiikin ja tanssin yhdistämistä unohtamatta teknisen tanssitaidon harjoittelua. Ja tärkeimpänä ajatuksena tunneilla on tietenkin se, että tanssiminen on kivaa!

Susanna Keski-Kohtamäki
sirkusopettaja ja pilatesohjaaja

Susanna on opettanut sirkusta Pukinmäessä vuodesta 2010, jolloin hän valmistui Turun taideakatemian nelivuotiselta sirkuslinjalta. Susannan omaksi lajiksi valikoitui silloin ilma-akrobatia. Kouluaikana hän teki myös paljon klovneriaa. Susanna eksyi sirkuksen pariin tanssin, capoeiran ja urheilun kautta. Hän ehti opiskella vuoden puhe- ja draamataidetta, kunnes fyysisempi taiteenmuoto alkoi kiinnostaa. Susanna oli perustamassa vuonna 2010 nykysirkusryhmä Zero Gravity Companya ja esiintyi sekä toimi ryhmän jäsenenä vuoteen 2018 asti. Sirkusohjauksessa Susanna tunsi yhä vahvemmin, että halusi oppia enemmän ihmisanatomiaa sekä miettiä miten sirkusta voisi harjoitella keholle taloudellisemmin. Pilatesopinnot alkoivat kiinnostaa ja Susanna valmistui Somatic Studion pilatesohjaaja-koulutuksesta vuonna 2019. Tällä hetkellä opinnot jatkuvat laitepilateksen puolella. Susanna on suorittanut myös erityispedagogiikan perusopinnot avoimessa yliopistossa vuonna 2004. Sirkusopettajana Susanna kannustaa hyvän perustekniikan kautta kasvavaan vahvaan ilmaisuun sekä omaan kekseliäisyyteen. Sirkus on monipuolinen taiteen muoto, jonka parissa jokainen lapsi ja nuori saa loistaa!

Kaito Takayama
sirkusohjaaja

Kaito on toiminut sirkusalan ammattilaisena yli 10 vuotta. Hän valmistui vuonna 2009 Salpauksen SaSakin sirkusartistikoulutuksesta päälajeinaan jongleeraus sekä pari- ja ryhmäakrobatia. Kaito on opettanut sirkusta Pukinmäen taidekouluilla vuodesta 2010. Hän on myös yksi Sirkus Aikamoinen -ryhmän perustajajäsenistä ja ollut mukana ryhmässä aktiivisesti vuoteen 2013 saakka. Kaito opettaa sirkusta ja tuotantoa myös SaSakin sirkusartistikoulutuksessa. Hän on valmistunut vuonna 2018 kulttuurituottajaksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Vuonna 2016 Kaito suoritti Suomen nuorisosirkusliiton pedagogisen ohjaajakoulutuksen. Opettajana Kaito pyrkii antamaan oppilaalle mahdollisuuksia oppia oivaltaen ja kehittää omaa osaamistaan sirkuksessa omien havaintojen, kokemisen ja ajatusten kautta.

Kukka Eklund

Inari Pölkki

Jilka Repo

Sanni Sarlin (äitiyslomalla)
päätoiminen sirkusopettaja ja showtanssiopettaja

Sanni opettaa Pukinmäen taidekouluilla sirkusta ja tanssia. Sanni  aloitti sirkusharrastuksen vuonna 1995 Pukinmäen sirkuskoulussa, jonka jälkeen hän lähti opiskelemaan sirkusta Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalle Lahteen. Lahdesta hän valmistui 2010 päälajeinaan rengastrapetsi ja vanteet. Siitä lähtien Sanni on toiminut yhtenä sirkustaiteen vastaavista opettajista Pukinmäessä sekä esiintynyt opetustyön ohella erilaisissa sirkusproduktioissa. Sanni on suorittanut Suomen nuorisosirkusliiton pedagogisen ohjaajakoulutuksen vuonna 2016 ja tällä hetkellä hän suorittaa tanssipedagogin opintoja. Ohjaajana Sanni kannustava, tarkka ja välillä vaativakin, mutta pyrkii pitämään tunnilla rennon ja hauskan ilmapiirin. Hän uskoo, että oppiminen tapahtuu ilon kautta. Sannilla on koko ajan jokin uusi laji työn alla ja hän rakastaa oppia uutta ja jakaa osaamistaan muille.