Pukinmäen sirkuskoulu osallistuu Nuoren Kulttuurin sirkusfestivaaleille 16.-18.10.2008 Tampereella kolmella ohjelmanumerolla/kokonaisuudella.

Nuori Kulttuuri on nuorille taiteen harjoittajille suunnattu tapahtuma, jossa nuorilla on mahdollisuus taitojensa esittämiseen ja kohtaamiseen muiden harrastajien kanssa. Nuori Kulttuuri on jokavuotinen koulutuksellinen tapahtumakokonaisuus, jossa esiintyjät saavat palautteen ammattilaisraadilta. Nuori Kulttuuri -tapahtuma on katselmus, ei kilpailu.

Vuoden 2008 syystapahtuman aiheena on sirkus- ja estraditaide. Tapahtuma kokoaa nuoria sirkusharrastajia esiintymään, näyttämään osaamistaan ja oppimaan toinen toisiltaan. Osallistujia tulee ympäri Suomea sekä vierailijoita ulkomailta. Festarit on erinomainen oman lajin oppimispaikka.

Ensimmäistä kertaa mukaan lähtee myös Vuosaaren ryhmä omalla kokonaisuudellaan. Matkaan lähdetään alustavan aikataulun mukaan torstaina 16.10. klo 7.00 Pukinmäen harjoitussalilta, kokoontuminen ja auton pakkaus alkaa klo 6.30. Paluu Helsinkiin lauantaina noin klo 21.00. Lisätietoja Hanna Laitinen puh. 040-7549035.

Onnea festareille!