Pukinmäen taidekoulujen toiminta jatkuu 1.3.2021 pääosin lähiopetuksessa.

Etelä-Suomen AVIn määräykset 26.2. ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjaukset vaikuttavat joidenkin ryhmien ja oppilaiden opetusjärjestelyihin. Opettajat tiedottavat muutoksista omia oppilaitaan ja oppilaiden huoltajia, mikäli uudet rajoitukset koskevat heitä. Tunneilla opettajat huolehtivat siitä, että oppilaat ovat mahdollisimman vähän kontaktissa toisiinsa ja että turvavälit säilyvät.

Tuloihin ja poistumisiin on laadittu tarkat ohjeet, joita pyydämme noudattamaan. Pyydämme oppilaita ja huoltajia saapumaan tunnille täsmällisesti. Sirkuskoulun pukuhuonetiloissa saa olla korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan ja niissä voi viipyä korkeintaan 10 minuuttia ennen ja jälkeen tunnin. Suositamme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille. Treenivaatteet on hyvä laittaa valmiiksi päälle jo kotona.

Näillä toimenpiteillä varmistamme, että koulussamme on mahdollisimman turvalliset puitteet taideopinnoille. Mukavaa maaliskuuta kaikille!

Tutustu eri toimipisteidemme uudistettuihin turvallisuusohjeisiin alta

Korona-ajan ohjeet kuvataidekoulu (Unikkotie 4)

Korona-ajan ohjeet musiikkikoulu (Säveltie 5)

Korona-ajan ohjeet sirkuskoulu (Erkki Melartinin tie 2 D)