K-POP

K-pop on eteläkorealainen tanssilaji, joka on saavuttanut suurta suosiota Suomessa viime vuosina. Siinä yhdistellään mm. eri katutanssilajeja ja musiikkina toimii korealainen popmusiikki. Kurssilla harjoitellaan Youtubestakin tuttuja poika- ja tyttötyylisiä koreografioita. Kurssilla on avoin taso ja se on suunnattu 11–16-vuotiaille.

Aika: ti-ke 8.–10.6. klo 15.00–16.15 (3 x 75 min)
Paikka: Erkki Melartinintie 2 D, 00720 Helsinki
Opettaja: Sanni Korhonen
Hinta: 40 € / hlö

 

Opettajasta

Sanni Korhonen on harrastanut sirkusta Pukinmäen taidekouluilla jo yli kymmenen vuotta. Tästä hän sai erinomaisen pohjan kehonhallinnalle ja esiintymiselle, kun hän siirtyi tanssin pariin vuonna 2017. Sanni harrastaa erilaisia katutanssilajeja sekä k-poppia ja on tanssinut mm. Tanssitalo Juulian street-edustusryhmässä muutaman vuoden. Pienimuotoisia tanssikerhoja hän on pitänyt vuodesta 2018 asti. Sannin motto on, että hauskuudella ja omalla tyylillä saadaan parhaimmat tunnit ja tulokset aikaan.

 

Kurssin toteutuksessa noudatetaan vallitsevia terveys-turvallisuusohjeita. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot käytännönjärjestelyistä lähetämme osallistujille ennen kurssin alkua. Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen kesän 2021 tiiviskursseille >>