Pukinmäen teatterikoulun oppilaat esittävät lukuvuoden aikana valmistuneet esityksensä sirkussalilla lauantaina 21.5.2022. Luvassa on kolme upeaa esitystä, joiden tekstit oppilaat ovat ideoineet ja käsikirjoittaneet yhdessä ohjaajiensa kanssa. Lisätietoa esityksistä on alla. Esityksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Esitykset:
klo 13.15 Ja metsä oli hiljainen (keskiviikon spurttiryhmä)
klo 15.30 Labyrintti (maanantain taitoryhmä)
klo 17.00 Murhamysteeri (tiistain spurttiryhmä)

Paikka: Sirkussali, os. Erkki Melartinin tie 2D

 

Ja metsä oli hiljainen
”Sinun täytyy kertoa tarinani, jotta metsä saisi äänen, jotta me saisimme äänen. Kerro tarinani, kerro se eteen päin.” Ja metsä oli hiljainen on runollinen fantasianäytelmä, jossa tavallinen nuori eksyy outoon antiikkiliikkeeseen. Sattumalta nuori avaa vanhan kirjan ja tulee tempaistuksi mukaan tarinaan, joka johdattaa ikiaikaiseen metsään.
Ohjaus: Anu Myllyniemi

Labyrintti
Labyrintti on murhamysteerinäytelmä, jossa joukko nuoria joutuu kohtaamaan menneisyytensä teot Minotauruksen labyrintissä. Silmukka alkaa kiristyä, kun punaisen langan päästä löytyy kirje Amandalta, kauan sitten kuolleelta tytöltä. Kukaan labyrintissä ei ole siellä sattumalta. Jokainen joutuu vastaamaan teoistaan. Kuka on murhaaja?
Ohjaus: Anu Myllyniemi

Murhamysteeri
Seriffi ja riitelyyn taipuvainen salapoliisipariskunta selvittävät salaperäisen Marian murhaa menneisyyteen sijoittuvassa salapoliisitarinassa. Marian värikäs menneisyys sekoittaa salapoliisien perheen arkea ja koetukselle joutuvat niin ihmissuhteet kuin salapoliisien työtkin. Ryhmä on vuoden aikana käsikirjoittanut yhdessä ohjaaja Julia Gauffinin kanssa jännittävän ja hauskan murhamysteerinäytelmän.
Ohjaus: Julia Gauffin