Lastenkirjailija Tittamari Marttinen vierailee Taidetalon sanapajassa Paloheinän kirjastossa ke 30.11. klo 18.00-20.00. Tule tapaamaan kirjailijaa!

Tule kuulemaan ja kysymään Viivi Pusu -tyttökirjoista, Taneli Kanelin seikkailuista ja uudesta Jojo ja liitujen arvoitus -kirjasta. Tittamari kertoo omista kirjoistaan ja kirjoittamisesta; runoista, loruista, muista lasten- ja nuortenkirjoista ja kirjoittamisesta yleensä.

Kirjailijatapaaminen on tarkoitettu lapsille ja nuorille ahkerille kirjoittajille. Läsnäolijat voivat myös kysellä kirjailijalta kaikkea kirjoittamiseen liittyvää. Kirjastoon mahtuu noin kolmekymmentä kuulijaa.

Lasten ja nuorten luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneiden on nyt mahdollista osallistua Sanapajan toimintaan tutustumalla Tittamarin kirjoihin ja kirjoittamalla niiden pohjalta erilaisia kirjoitustehtäviä. Kirjailijatapaamisen yhteydessä kirjoituksiin saa lisää aitoa ensikäden tietoa suoraan kirjailijalta. Parhaat ja omaperäisimmät kirjoitustehtävät julkaistaan Taidetalon Sanasirkus-lehdessä.

Pukinmäen Taidetalo järjestää sanataiteen opetusta Paloheinän kirjastossa Satuseikkailu ja Sanapaja -ryhmissä Pirjo Mäkelän johdolla jo toista vuotta. Tervetuloa mukaan sanataiteen pariin!

Kirjailijatapaamisen järjestää Pukinmäen sanataidekoulu ja Kulttuuriasiainkeskus