Meillä voit opiskella sirkusta, kuvataidetta, teatteria, sanataidetta, musiikkia ja tanssia.
Opintoja on tarjolla kaiken ikäisille. Tutustu koulutustarjontaamme tarkemmin, löydät
ilmoittautumislinkit eri taiteenalojen omilta sivuilta kurssitietojen alta.

Tervetuloa opiskelemaan Pukinmäen taidekouluihin!

Tässä muutama esimerkki tarjonnastamme:

TEATTERI 7-12 vuotiaille su klo 12.30 – 14.00
Tammikuussa aloittaa uusi teatteriryhmä. Teatterin perusopetus on tarkoitettu kaikille teatteritaiteesta kiinnostuneille, opintojensa alkuvaiheessa oleville oppilaille. Perusopintojen aikana oppilas tutustuu monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti teatteri-ilmaisuun. Tavoitteet ja sisällöt rakennetaan niin, että taidot opintokokonaisuudesta toiseen edettäessä monipuolistuvat ja syvenevät.
Teatteriopinnot

SANATAIDE 7-12 vuotiaille ke 16.30 – 18.00
Sanataiteen opetuksen tavoitteena on kielen ja mielikuvituksen rikastuttaminen. Kirjoittamisen avulla kehitetään ajattelutaitoja ja jäsennetään maailmaa. Sanataiteen opetus tarjoaa monipuolisia kokemuksia, harjoittaa eläytymiskykyä, laajentaa sanavarastoa, auttaa rakentamaan oppilaan identiteettiä ja etsimään persoonallista ilmaisua. Opetuksessa korostetaan iloa, leikkiä ja ilmaisuvapautta, ja opetuksen suunnittelussa otetaan huomioon oppilaiden kiinnostuksen kohteet ja tiedonhalu. Oppilaita rohkaistaan yhteisöllisyyteen sekä eri sukupolvien ja kulttuurien kohtaamiseen.
Sanataiteen opinnot

AIKUISTEN KERAMIIKKARYHMÄ su 17.00 – 19.15
Kurssille voivat ilmoittautua yli 12 -vuotiaat lapset ja aikuiset.  Kurssin aikana suunnittelet ja toteutat unelmiesi keramiikkaesineen. Pääpaino kurssilla on savityöskentelyllä, mutta tutustumme myös suomalaiseen keramiikkamuotoiluun. Kurssilla toteutetaan pääosin käyttöesineitä käsinrakennus- ja muottitekniikoilla.
Aikuisten taideopinnot

VAUVASIRKUS
Vauvasirkus 0-3-vuotiaat on vauva-aikuinen -ryhmä, jossa vauvat pääsevät tutustumaan eri sirkusvälineisiin ja aikuiset saavat temppuilla yhdessä vauvojen kanssa.
Ilmoittaudu vauvasirkukseen 30 min kerran viikossa, su 9.00 – 9.30.
Sirkusopinnot

Kuva: Tina Pirttimaa. Sirkuskoulun oppilaiden Mato-numero Malmitalolla 2017.