Pukinmäen teatterikoulu esittää William Shakespearen juonekkaan klassikon nyt nuorten raikkaana tulkintana Malmitalon juhlasalissa pe 13.5. ja ti 24.5. Oppilastöinä syntyneitä miniatyyrinäytelmiä näemme molempina esityspäivinä klo 17.15 alkaen ja pienen väliajan jälkeen Äkäpussin klo 19.00. Tervetuloa!

Pukinmäen Taidetalon teatteriopetus on lähdössä kiitoradalleen, kun opettajia on jo neljä, joista kaksi on Stadiasta valmistuneita teatteri-ilmaisun ohjaajia. Tapana on ollut aina syksyin keväin järjestää teatteripäivä, jossa esitellään työn tuloksina sikermä miniatyyrinäytelmiä. Perinteestä pidetään yhä kiinni ja sen lisäksi Teatteripäivillä ensimmäistä kertaa esitetään eri ryhmien ja opettajien välinen yhteistyöproduktio, jossa eri ikäiset lapset ja nuoret esittävät koko illan näytelmänä William Shakespearen Kuinka Äkäpussi kesytetään.

Luvassa on aika tohinaa lähes 50 näyttelijän ja reilun parinkymmenen epookkipuvun kanssa. Yleisö saa kuulla elävää musiikkia ja ihmetellä, kuinka sujuu lasten tulkinta aikuisten tutuista hölmöilyistä klassisessa komediassa. Jännittäväksi katsominen muuttuu, kun näyttelijät vaihtuvat kohtausten välillä useaan otteeseen! Kokonaistoteutukseen on syyllinen viime keväänä Stadian Esittävän taiteen koulutuksesta valmistunut Kukka Eklund.

Pukinmäen nuorten teatteri osallistuu Äkäpussin kesytyksellä Polte 2005 nuorten teatteritapahtumaan toukokuussa Narrissa ja valmistautuu samalla teatteritaiteen perusopetuksen alkamiseen Taidetalossa syksyllä. Tervetuloa mukaan kaikki teatterista vakavasti tai leikkimielellä kiinnostuneet lapset ja nuoret.

Ohjaus: Kukka Eklund, Nina Mamia, Anne Neuvonen, Ulrika Rudenko.

Lippuja á 3 eur voi varata ja ostaa Lippupalvelusta 
tai Malmitalolta varaukset puh. 31080835 ja tuntia ennen ovelta.